Кваліфікаційні роботи. Факультет технологій тваринництва та продовольства
Permanent URI for this community
Browse
Browsing Кваліфікаційні роботи. Факультет технологій тваринництва та продовольства by Author "Алла КАЙНАШ"
Now showing 1 - 3 of 3
Results Per Page
Sort Options
Item Проект будівництва цеху з виробництва консервованих соків овочевих і маринадів потужністю 87 тоб/зм.(2025-05) Анна ДИЧКО; Алла КАЙНАШАНОТАЦІЯ Дичко Анна Ігорівна Проект будівництва цеху з виробництва консервованих соків овочевих і маринадів потужністю 87 тоб/зм. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2025 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва цеху з виробництва консервованих соків овочевих і маринадів потужністю 87 тоб/зм. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки, що представлена на 90 сторінках та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтована необхідність будівництва цеху з виробництва консервованих соків овочевих і маринадів, добова потужність, асортимент підібраної продукції; місце будівництва, шляхи постачання сировини, реалізації продукції; наведено розрахунок потреби населення даного регіону у консервах. Обґрунтовано вибір технологічних схем виробництва консервованих соків овочевих і маринадів. Представлено розрахунки витрат сировини, матеріалів, технологічного обладнання, чисельності працюючих, виробничих площ, енерговитрат на виробництво. Описано організацію технохімічного контролю, контролю якості готової продукції, технологічні процеси виробництва, утилізацію відходів. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить обґрунтування генерального плану та цеху з виробництва консервованих соків овочевих і маринадів. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» визначено критичні контрольні точки (КТК) на етапах виробництва маринованої сливи. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1 - 1, 2 – 2 (арк.3), апаратурно-технологічна схема виробництва консервів «Томати мариновані червоні (арк.4).Item Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 6,0 т/зміну ковбасних виробів і продуктів із свинини(2024-05) Роман ЮГАНСОН; Алла КАЙНАШАНОТАЦІЯ Югансон Роман Олександрович Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 6,0 т/зміну ковбасних виробів і продуктів із свинини Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 6,0 т/зміну ковбасних виробів і продуктів із свинини. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки, що представлена на 84 сторінках та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтовано необхідність будівництва м’ясопереробного підприємства з виробництва ковбасних виробів і продуктів із свинини, добову потужність, асортимент підібраної продукції; наведено розрахунок потреби населення даного регіону у ковбасах і продуктах із свинини. Обґрунтовано вибір технологічних схем виробництва ковбас і продуктів із свинини. Представлено розрахунки витрат сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання, чисельності працюючих, виробничих площ, енерговитрат на виробництво. Описано організацію технохімічного контролю, контролю якості готової продукції, технологічні процеси виробництва, утилізацію відходів. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить обґрунтування генерального плану м’ясопереробного підприємства. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описана організація роботи з розробки системи НАССР. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1 - 1, 2 – 2 (арк.3), апаратурно- технологічна схема виробництва варених ковбас (арк.4).Item Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів потужністю 72 тоб/зм.(2024-05) Олександр СТРИЖАК; Алла КАЙНАШАНОТАЦІЯ Стрижак Олександр Олександрович Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів потужністю 72 тоб/зм. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів потужністю 72 тоб/зм. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки, що представлена на 58 сторінках та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтована необхідність будівництва цеху з виробництва фруктових консервів, добова потужність, асортимент підібраної продукції; місце будівництва, шляхи постачання сировини, реалізації продукції; наведено розрахунок потреби населення даного регіону у фруктових консервах. Обґрунтовано вибір технологічних схем виробництва фруктових консервів. Представлено розрахунки витрат сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання, чисельності працюючих, виробничих площ, енерговитрат на виробництво. Описано організацію технохімічного контролю, контролю якості готової продукції, технологічні процеси виробництва, утилізацію відходів. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить обґрунтування генерального плану цеху з виробництва фруктових консервів. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описана організація роботи з розробки системи НАССР в цеху фруктових консервів. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1 - 1, 2 – 2 (арк.3), апаратурно-технологічна схема виробництва компотів із насінневих плодів (арк.4).