Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технологій тваринництва та продовольства
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технологій тваринництва та продовольства by Author "Бірта, Габрієлла Олександрівна"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Композиція хліба пшеничного "Шотландський"(Український інститут інтелектуальної власності, 2020-06-25) Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Мороз, Світлана Едуардівна; Бірта, Габрієлла Олександрівна; Басова, Юлія Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна; Шиян, Надія Іванівна; Стрижак, Світлана Володимирівна; Гнітій, Надія Володимирівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Махмудов, Ханлар Зейналович; Прасолов, Євген ЯковичКомпозиція хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, воду, яка відрізняється тим, що додатково містить борошно вівсяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 цукор 4,3-4,8 сіль 1,6-1,8 борошно вівсяне 1,5-2,1 вода решта.Item Склад хліба пшеничного(Український інститут інтелектуальної власності, 2020-08-10) Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Мороз, Світлана Едуардівна; Бірта, Габрієлла Олександрівна; Басова, Юлія Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна; Шиян, Надія Іванівна; Стрижак, Світлана Володимирівна; Гнітій, Надія Володимирівна; Ремізова, Надія Леонідівна; Махмудов, Ханлар Зейналович; Іванов, Олег МиколайовичСклад хліба пшеничного, що містить борошно пшеничне вищого сорту, сухі дріжджі хлібопекарські, цукор, сіль кухонну харчову, який відрізняється тим, що додатково містить борошно вівсяне, при наступному співвідношенні інгредієнтів, мас. %: борошно пшеничне 85,0-92,5 сухі дріжджі 2,2-2,4 цукор 4,3-4,8 сіль 1,6-1,8 борошно вівсяне решта.