181 «Харчові технології» - Магістри 2024-2025
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 181 «Харчові технології» - Магістри 2024-2025 by Subject "високожирні вершки"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item «Дослідження впливу деяких факторів на якість молока при виробництві вершкового масла і можливі шляхи нівелювання їх негативної дії»(2024) Явтушенко Інна МиколаївнаАНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього рівня Магістр Явтушенко Інни Миколаївни на тему: «Дослідження впливу деяких факторів на якість молока при виробництві вершкового масла і можливі шляхи нівелювання їх негативної дії» Об’єкт дослідження: молоко-сировина, що поступає на переробку в молочний завод ПП Білоцерківська агропромислова група (БІАГР). Предмет дослідження: хімічний склад і фізико-хімічні властивості молока-сировини Білоцерківського молочного заводу. Мета дослідження: дослідити показники якості молока-сировини відповідно до вимог ДСТУ 3662:2018 «Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови. Методи дослідження – аналітичні, статичні, математичні. Кваліфікаційна робота Явтушенко І.М. присвячена дослідженню якості молока-сировини, особливо вмісту, складу і властивостям молочного жиру та відповідності цього молока вимогам масловиробництва. Дана кваліфікаційна робота виконана на 56 сторінках комп’ютерного тексту і має 9 таблиць, 4 рисунків(схем), 58 інформаційних джерел у відповідному списку, висновки і пропозиції. Ключові слова: якість молока, молочний жир, пора року, фактори впливу, високожирні вершки, вершкове масло.Item «Дослідження впливу зовнішніх факторів на фізико-хімічні та технологічні властивості молока при переробці на масло вершкове в умовах Оржицького молокозаводу»(2024) Микитюк Антон РуслановичАНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього рівня Магістр Микитюка Антона Руслановича на тему: «Дослідження впливу зовнішніх факторів на фізико-хімічні та технологічні властивості молока при переробці на масло вершкове в умовах Оржицького молокозаводу» Об’єкт дослідження: молоко-сировина, що переробляється в масло в Оржицькому молочному заводі. Предмет дослідження: склад, фізико-хімічні та технологічні властивості молока-сировини Оржицького молокозаводу. Мета дослідження: дослідити показники якості молока-сировини відповідно до вимог ДСТУ 3662:2018 «Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови». Методи дослідження – аналітичні, статичні, математичні. Кваліфікаційна робота Микитюк А.Р присвячена вивченню якості молока-сировини, і окрему хімічному складу та властивостям молочного жиру відповідно вимог масловиробничої галузі. Кваліфікаційна робота А.Микитюка виконана на 65 сторінках комп’ютерного тексту і має 17 таблиць, 3 рисунків(схем), 58 найменувань у використаних інформаційних джерел.