181 «Харчові технології» - Магістри 2024-2025

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    «Дослідження впливу зовнішніх факторів на фізико-хімічні та технологічні властивості молока при переробці на масло вершкове в умовах Оржицького молокозаводу»
    (2024) Микитюк Антон Русланович
    АНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього рівня Магістр Микитюка Антона Руслановича на тему: «Дослідження впливу зовнішніх факторів на фізико-хімічні та технологічні властивості молока при переробці на масло вершкове в умовах Оржицького молокозаводу» Об’єкт дослідження: молоко-сировина, що переробляється в масло в Оржицькому молочному заводі. Предмет дослідження: склад, фізико-хімічні та технологічні властивості молока-сировини Оржицького молокозаводу. Мета дослідження: дослідити показники якості молока-сировини відповідно до вимог ДСТУ 3662:2018 «Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови». Методи дослідження – аналітичні, статичні, математичні. Кваліфікаційна робота Микитюк А.Р присвячена вивченню якості молока-сировини, і окрему хімічному складу та властивостям молочного жиру відповідно вимог масловиробничої галузі. Кваліфікаційна робота А.Микитюка виконана на 65 сторінках комп’ютерного тексту і має 17 таблиць, 3 рисунків(схем), 58 найменувань у використаних інформаційних джерел.