181 «Харчові технології» - Бакалаври 2024-2025
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
Item «Дослідження впливу деяких факторів на якість молока при виробництві вершкового масла і можливі шляхи нівелювання їх негативної дії»(2024) Явтушенко Інна МиколаївнаАНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього рівня Магістр Явтушенко Інни Миколаївни на тему: «Дослідження впливу деяких факторів на якість молока при виробництві вершкового масла і можливі шляхи нівелювання їх негативної дії» Об’єкт дослідження: молоко-сировина, що поступає на переробку в молочний завод ПП Білоцерківська агропромислова група (БІАГР). Предмет дослідження: хімічний склад і фізико-хімічні властивості молока-сировини Білоцерківського молочного заводу. Мета дослідження: дослідити показники якості молока-сировини відповідно до вимог ДСТУ 3662:2018 «Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови. Методи дослідження – аналітичні, статичні, математичні. Кваліфікаційна робота Явтушенко І.М. присвячена дослідженню якості молока-сировини, особливо вмісту, складу і властивостям молочного жиру та відповідності цього молока вимогам масловиробництва. Дана кваліфікаційна робота виконана на 56 сторінках комп’ютерного тексту і має 9 таблиць, 4 рисунків(схем), 58 інформаційних джерел у відповідному списку, висновки і пропозиції. Ключові слова: якість молока, молочний жир, пора року, фактори впливу, високожирні вершки, вершкове масло.