Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Патенти та авторські свідоцтва. Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва by Author "Бараболя, Ольга Валеріївна"
Now showing 1 - 2 of 2
Results Per Page
Sort Options
Item Склад хліба пшеничного" Козацький"(2019-07-25) Калашник, Олена Володимирівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Михайлова, Олена Сергіївна; Писаренко, Світлана Валеріївна; Юдічева, Ольга Петрівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Басова, Юлія Олександрівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Кальян, Олександр Сергійович; Яснолоб, Ілона Олександрівна; Бірта, Габріелла ОлександрівнаPublication Спосіб виготовлення хліба пшеничного з ламінарією слані(Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, 2024) Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бараболя, Ольга Валеріївна; Гнуча, Т. Р.; Юхно, Віктор Миколайович; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна; Семенов, Анатолій ОлексійовичСпосіб виготовлення хліба пшеничного, що передбачає підготовку компонентів, замішування тіста, бродіння, формування, дозрівання, випікання, охолодження, який відрізняється тим, що на етапі підготовки компонентів просіюють ламінарії слані за допомогою сита з отворами діаметром 3 мм, а на етапі замішування тіста вносять ламінарії слані, при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: борошно пшеничне 1-го ґатунку 90,2-88,5 дріжджі хлібопекарські 1,80-1,75 сіль кухонна харчова 1,39-1,30 цукор 3,61-3,45 ламінарії слані 3,0-5,0.