Repository logo
  • Українська
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Suomi
  • Svenska
  • Ελληνικά
  • Log In
    or
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
Repository logo
  • Communities & Collections
  • All of DSpace
  • Українська
  • English
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Suomi
  • Svenska
  • Ελληνικά
  • Log In
    or
    New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Кайнаш, Алла Петрівна"

Now showing 1 - 20 of 93
Results Per Page
Sort Options
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    A PROSPECTIVE METHOD TO USE WASTE OF WALNUTS
    (2021) Кайнаш, Алла Петрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Іщенко, Валентина Леонідівна; Будник, Ніна Василівна; Kainash, A. P.; Budnyk, N. V.
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Design of an auger thermo-radiation dryer for drying plant-derived pomace . Eastern-European Journal of Enterprise Technologies.
    (2021) Кайнаш, Алла Петрівна; Герасименко, Тетяна Михайлівна; Сільченко, Катерина Петрівна; Готвянська, Анна Сергіївна; Кирсанова, Галина Василівна; Будник, Ніна Василівна; Тараймович, Ірина Володимирівна; Kainash, A. P.; Budnyk, N. V.
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    АНАЛІЗ ЗАКОНОДАВЧО-НОРМАТИВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
    (2019-03-15) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Аналіз сенсорних характеристик плавлених сирів із використанням дескриптивного методу
    (2017) Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Біологічні властивості м’яса свиней різних порід за амінокислотним складом
    (Львівський інститут біології тварин НААН, 2017) Кайнаш, Алла Петрівна
    У статті подані результати вивчення амінокислотного складу м’яса свиней різної статі за трьома напрямками продуктивності (м’ясо-сальний, м’ясний, сальний). Для цього використані проби м’яса (найдовший м’яз спини на рівні 9–12 грудних хребців) великої білої, миргородської та червоної білопоясої породи при досягненні тваринами маси тіла 100 та 125 кг. Для якісної оцінки біологічної повноцінності білків м’яса використовують величину відношення триптофану до оксипроліну. При цьому вважається, що кількість триптофану відображає вміст повноцінних високоякісних білків. Кількість оксипроліну свідчить про наявність малоцінного сполучнотканинного білка. Кількість триптофану з віком свиней збільшується, а кількість оксипроліну — зменшується. У всі періоди спостерігається статева різниця між відношенням триптофану до оксипроліну. Ці показники завжди вищі у свинок, ніж у кнурців, але до 9-місячного віку різниця вирівнюється.
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Біотехнологічні прийоми при виробництві вина
    (Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2015) Кайнаш, Алла Петрівна
    За допомогою методів сучасної біотехнології є можливість розширити метаболічні можливості організмів, що беруть участь у бродінні. Тому роль біотехнології у виробництві алкогольних напоїв, зокрема вина, очевидна.Подальші успіхи виноробства будуть визначатися використанням більш ефективних штамів винних дріжджів і комерційних препаратів дріжджових заквасок. Це дозволить одержувати вина особливої якості.
  • No Thumbnail Available
    Item
    ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ПРЯНО-СМАКОВИМИ ДОБАВКАМИ
    (Полтавська державна аграрна академія, 2018-10) Колєснік, Вячеслав Леонідович; Кайнаш, Алла Петрівна
    У статті визначена проблема розвитку галузі виробництва м’яких сирів в Україні. Проаналізовано сучасний стан ринку м’яких сирів в Україні. Представлена удосконалена технологія виробництва сиру Адигейського збагаченого пряно-смаковими добавками. Сир досліджено за основними органолептичними та фізико-хімічними показниками. Вдосконалена технологія сиру Адигейського з пряно-смаковими добавками дозволить урізноманітнити асортимент м’яких сирів, які представлені на ринку України.
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    ВИБІР ЕФЕКТИВНОГО ЕКСТРАГЕНТУ ДЛЯ ВИДАЛЕННЯ ІНГІБІТОРІВ ТРИПСИНУ З БОБОВИХ КУЛЬТУР
    (2020-11-24) Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Смірнова, Дарина Олександрівна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Вивчення доцільності використання рослинної сировини в технології м'ясних напівфабрикатів
    (2019-10) Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Алла Петрівна; Ткаченко, Карина Олександрівна; Поліковська, Юлія Олександрівна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    ВИВЧЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОВОЧІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЛЬМЕНІВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
    (2020-04-22) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Визначення показників якості масла солодковершкового різних торговельних марок
    (2018-03-27) Кайнаш, Алла Петрівна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами
    (Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету, 2015) Кайнаш, Алла Петрівна
    У статті наведені дослідження з визначення хімічного складу варених ковбасних виробів з овочами та їх дегустаційна оцінка. Встановлено, що ковбаси з овочами відрізняються більш низьким вмістом жиру і мають підвищений вміст масової частки вологи. Досліджені органолептичні та мікробіологічні показники дослідних зразків.
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
    (2015) Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
    (2015) Кайнаш, Алла Петрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС ВІТЧИЗНЯНИХ ВИРОБНИКІВ
    (Полтавська державна аграрна академія, 2018) Кайнаш, Алла Петрівна
    Метою дослідження було визначення якості напівкопчених ковбас вітчизняних виробників.
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНА БОБОВИХ КУЛЬТУР У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
    (2021-05-14) Кайнаш, Алла Петрівна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Використання борошна бобових культур у технології субпродуктових ковбас
    (2022-12-15) Кайнаш, Алла Петрівна; Овчаренко, Володимир Михайлович
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
    (2021-12-21) Кайнаш, Алла Петрівна; Худолій, Альона Вікторівна; Педоряка, Валентина Юріївна
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    ВИКОРИСТАННЯ ЕКСТРАКТІВ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ В МАРИНАДІ
    (2022-11-04) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Кайнаш, Атон Валентинович
  • Loading...
    Thumbnail Image
    Item
    Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях м’ясних продуктів
    (2019) Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Cookie settings
  • Send Feedback