204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2022-2023
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2022-2023 by Issue Date
Now showing 1 - 20 of 35
Results Per Page
Sort Options
Item Аналіз технології утримання гусей батьківського стада в СТОВ «Нікомарівське» Одеської області(2022) Гребінник Д.А.технологія вирощування гусей італійської білої породи в умовах СТОВ «Нікомарівське» Одеської областіItem Особливості формування відтворювальної здатності свиней різних порід(2022) Кочерга Артем Юрійовичрозроблення нових методів із покращення ефективності штучного осіменіння свиней, залишається актуальним напрямом у свинарстві. Це потребує удосконалення технологічного процесу є оцінка повноцінності еякулятів та їх здатність до подальшого розрідження, зберігання та використання в системі штучного осіменіння свиней, що забезпечить ефективне використання кнурів-плідників та підвищення їх відтворювальної здатності. Це в подальшому забезпечить реалізацію продуктивного потенціалу у нащадківItem Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки(2022) Гамрат В.С.якісні показники м’яса свиней різних генотипів та фактори, що на них впливаютьItem Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Технологія інкубації яєць у СВК «Полтава-інкубатор» та дослідити вплив довготривалого зберігання яєць курей на їх інкубаційні показники.Item Технологія виробництва інкубаційних яєць батьківського стада кросу Кобб 500(2023) Блажко А. В.Технологія виробництва інкубаційних яєць від птиці батьківського стада бройлерного кросу Кобб 500 в умовах неспеціалізованого приватного підприємства «Шерешило» Полтавської областіItem Технологія виробництва та комплексна оцінка твердих сирів(2023) Махно Тетяна ВасилівнаТехнологія виробництва та комплексна оцінка твердих сирівItem Вплив технології годівлі та генотипу за геном рецептору меланокортину-4 на продуктивність свиней(2023) Гриценко Н.В.Визначення зв'язку між рівнем годівлі свиней, поліморфізмом ДНК-маркера МС4R і ознаками відтворювальної здатності свиноматокItem «Технологія виробництва комбікормів в умовах ТОВ «Комбікорм-Полтава»»(2023) Лещенко Аліна Олексіївнааналіз технології виробництва комбікормів для свиней в умовах ТОВ «Комбікорм-Полтава» с. Ваці Полтавського району Полтавської областіItem Аналіз технології вирощування бройлерів у ПРАТ «Орель - лідер» Дніпропетровської області(2023) Бандурко Денис ГеннадійовичАналіз технології вирощування бройлерів у ПРАТ «Орель - лідер» Дніпропетровської областіItem Розробка технології виробництва свинини в фермерських господарствах на 100 основних свиноматок(2023) Рагімова Ірина АнатоліївнаItem Технологія виробництва молока в умовах ПВП «Зарічне» Кіровоградської області(2023) Кормільченко Олена Володимирівнааналіз діючої технології виробництва молока в умовах ПВП «Зарічне» Кіровоградської областіItem «Технологія майонезних соусів»(2023) Левченко Альона Володимирівнааналіз технології виробництва майонезних соусів в умовах ТОВ БП «Кристал»Item Технологія виробництва кисломолочних напоїв(2023) Святелик А.М.Технологія виробництва кисломолочних продуктів, визначення та оцінка якості кефіру, його фізико-хімічних і органолептичних показників, аналіз складу бактеріальних заквасок для виготовлення кисломолочних продуктів.Item Технологія варених ковбас в умовах ТОВ «Докучаєвські черноземи»(2023) Бабич О.С.Аналіз головних технологічних процесів виготовлення варених ковбас в умовах Карлівського м’ясокомбінатуItem Технологія виробництва продукції свинарства в умовах «Agriculture V / karsten B Nielsen», Данія(2023) Зінич Євгеній Миколайовичаналіз технології виробництва свинини в умовах «Agriculture V / karsten B Nielsen», Данія»Item Утримання підсисних свиноматок в умовах ФОП «Худолєй С.П.» с. Мильці, Полтавського району(2023) Малєєв Андрій ВалерійовичУУтримання підсисних свиноматок в умовах ФОП «Худолєй С.П.» с. Мильці, Полтавського районуItem Технологія плавлених сирів в умовах ПП "Білоцерківська агропромислова група"(2023) Жук Д.Є.Аналіз технології плавлених сирів в умовах ПП «Білоцерковська агропромислова група».Item Технологія виробництва та комплексна оцінка йогуртів(2023) Колісник В.І.технології виробництва йогуртів, визначення та оцінка якості йогуртів, їх фізико-хімічних і органолептичних показниківItem Технологія вирощування молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»(2023) Стремоусова Анна Олександрівнааналіз технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в ТОВ «АФ ім. Довженка».Item Технологія м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»(2023) Корнішов Захар Руслановичаналіз технології виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»