204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2022-2023
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2022-2023 by Issue Date
Now showing 1 - 20 of 35
Results Per Page
Sort Options
Item Особливості формування відтворювальної здатності свиней різних порід(2022) Кочерга Артем Юрійовичрозроблення нових методів із покращення ефективності штучного осіменіння свиней, залишається актуальним напрямом у свинарстві. Це потребує удосконалення технологічного процесу є оцінка повноцінності еякулятів та їх здатність до подальшого розрідження, зберігання та використання в системі штучного осіменіння свиней, що забезпечить ефективне використання кнурів-плідників та підвищення їх відтворювальної здатності. Це в подальшому забезпечить реалізацію продуктивного потенціалу у нащадківItem Аналіз технології утримання гусей батьківського стада в СТОВ «Нікомарівське» Одеської області(2022) Гребінник Д.А.технологія вирощування гусей італійської білої породи в умовах СТОВ «Нікомарівське» Одеської областіItem Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Технологія інкубації яєць у СВК «Полтава-інкубатор» та дослідити вплив довготривалого зберігання яєць курей на їх інкубаційні показники.Item Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки(2022) Гамрат В.С.якісні показники м’яса свиней різних генотипів та фактори, що на них впливаютьItem Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Агрофірма «Соняшник»(2023) Залоїло Ольга Валеріївнааналіз технології виробництва молока в ТОВ «Агрофірма «Соняшник»Item Технологія виробництва продукції свинарства в умовах «Agriculture V / karsten B Nielsen», Данія(2023) Зінич Євгеній Миколайовичаналіз технології виробництва свинини в умовах «Agriculture V / karsten B Nielsen», Данія»Item Технологія виробництва молока в умовах ПВП «Зарічне» Кіровоградської області(2023) Кормільченко Олена Володимирівнааналіз діючої технології виробництва молока в умовах ПВП «Зарічне» Кіровоградської областіItem Технологія вирощування молодняку великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка»(2023) Стремоусова Анна Олександрівнааналіз технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в ТОВ «АФ ім. Довженка».Item «Технологія виробництва комбікормів в умовах ТОВ «Комбікорм-Полтава»»(2023) Лещенко Аліна Олексіївнааналіз технології виробництва комбікормів для свиней в умовах ТОВ «Комбікорм-Полтава» с. Ваці Полтавського району Полтавської областіItem Технологія виробництва інкубаційних яєць батьківського стада кросу Кобб 500(2023) Блажко А. В.Технологія виробництва інкубаційних яєць від птиці батьківського стада бройлерного кросу Кобб 500 в умовах неспеціалізованого приватного підприємства «Шерешило» Полтавської областіItem «Технологія майонезних соусів»(2023) Левченко Альона Володимирівнааналіз технології виробництва майонезних соусів в умовах ТОВ БП «Кристал»Item Удосконалення технології ведення галузі скотарства у ДП " ім. Декабристів"(2023) Лагойда В.А.Встановлення ефективності технології виробництва молока у ДП "ДГ ім. Декабристів"Item Удосконалення технології ведення галузі свинарства у ДП "ДГ ім. Декабристів"(2023) Карамушко А.О.Підвищення ефективності ведення галузі свинарства шляхом оптимізації технології виробництва й годівлі чистопородних і помісних тварин миргородської та великої білої порід в ДП "ДГ ім. Декабристів"Item Вплив технології годівлі та генотипу за геном рецептору меланокортину-4 на продуктивність свиней(2023) Гриценко Н.В.Визначення зв'язку між рівнем годівлі свиней, поліморфізмом ДНК-маркера МС4R і ознаками відтворювальної здатності свиноматокItem Розробка технології виробництва свинини в фермерських господарствах на 100 основних свиноматок(2023) Рагімова Ірина АнатоліївнаItem Аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської області(2023) Гученко Є.Юаналіз технології виробництва свинини і визначення зоотехнічної та економічної ефективності відгодівлі молодняка свиней до різних вагових кондицій у ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської областіItem Технологія первинної переробки туш свиней і великої рогатої худоби в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»(2023) Шанта Едуард Івановичаналіз технології первинної переробки туш свиней і великої рогатої худоби в умовах підприємства ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»Item Технологія м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»(2023) Корнішов Захар Руслановичаналіз технології виробництва м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат»Item Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської області»(2023) Дяченко В.О.аналізтехнології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської областіItem Технологія виробництва кисломолочних напоїв(2023) Святелик А.М.Технологія виробництва кисломолочних продуктів, визначення та оцінка якості кефіру, його фізико-хімічних і органолептичних показників, аналіз складу бактеріальних заквасок для виготовлення кисломолочних продуктів.