204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2022-2023
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
Item «Оптимізація технології вирощування і оцінки племінних свиней великої білої породи»(2023) Овсяніков Сергій СергійовичItem Технологія виробництва та комплексна оцінка твердих сирів(2023) Махно Тетяна ВасилівнаТехнологія виробництва та комплексна оцінка твердих сирівItem Розробка технології виробництва свинини в фермерських господарствах на 100 основних свиноматок(2023) Рагімова Ірина АнатоліївнаItem Утримання підсисних свиноматок в умовах ФОП «Худолєй С.П.» с. Мильці, Полтавського району(2023) Малєєв Андрій ВалерійовичУУтримання підсисних свиноматок в умовах ФОП «Худолєй С.П.» с. Мильці, Полтавського районуItem Особливості формування відтворювальної здатності свиней різних порід(2022) Кочерга Артем Юрійовичрозроблення нових методів із покращення ефективності штучного осіменіння свиней, залишається актуальним напрямом у свинарстві. Це потребує удосконалення технологічного процесу є оцінка повноцінності еякулятів та їх здатність до подальшого розрідження, зберігання та використання в системі штучного осіменіння свиней, що забезпечить ефективне використання кнурів-плідників та підвищення їх відтворювальної здатності. Це в подальшому забезпечить реалізацію продуктивного потенціалу у нащадківItem Удосконалення технології ведення галузі скотарства у ДП " ім. Декабристів"(2023) Лагойда В.А.Встановлення ефективності технології виробництва молока у ДП "ДГ ім. Декабристів"Item Удосконалення технології ведення галузі свинарства у ДП "ДГ ім. Декабристів"(2023) Карамушко А.О.Підвищення ефективності ведення галузі свинарства шляхом оптимізації технології виробництва й годівлі чистопородних і помісних тварин миргородської та великої білої порід в ДП "ДГ ім. Декабристів"Item Вплив технології годівлі та генотипу за геном рецептору меланокортину-4 на продуктивність свиней(2023) Гриценко Н.В.Визначення зв'язку між рівнем годівлі свиней, поліморфізмом ДНК-маркера МС4R і ознаками відтворювальної здатності свиноматокItem Технологія натуральних м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»(2023) Пархоменко О.О.Аналіз особливостей технології натуральних м’ясних напівфабрикатів в умовах ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»Item Технологія плавлених сирів в умовах ПП "Білоцерківська агропромислова група"(2023) Жук Д.Є.Аналіз технології плавлених сирів в умовах ПП «Білоцерковська агропромислова група».Item Технологія варених ковбас в умовах ТОВ «Докучаєвські черноземи»(2023) Бабич О.С.Аналіз головних технологічних процесів виготовлення варених ковбас в умовах Карлівського м’ясокомбінатуItem Технологія виробництва харчових яєць в ТОВ «Полтавське Сонечко» Полтавської області(2023) Спасьонов В.С.Item Аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської області(2023) Гученко Є.Юаналіз технології виробництва свинини і визначення зоотехнічної та економічної ефективності відгодівлі молодняка свиней до різних вагових кондицій у ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської областіItem Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської області»(2023) Дяченко В.О.аналізтехнології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської областіItem Удосконалення технології вирощування поросят за оптимізації вітамінно-мінерального живлення(2023) Остріжна Катерина Ігорівнапроаналізувано рівень розвитку галузі свинарства у ДП ДГ «імені Декабристів» ІС і АПВ та удосконалити технологію вирощування поросят за оптимізації вітамінно-мінерального живленняItem Аналіз технології утримання гусей батьківського стада в СТОВ «Нікомарівське» Одеської області(2022) Гребінник Д.А.технологія вирощування гусей італійської білої породи в умовах СТОВ «Нікомарівське» Одеської областіItem Формування м’ясо-сальних якостей свиней та методи їх оцінки(2022) Гамрат В.С.якісні показники м’яса свиней різних генотипів та фактори, що на них впливаютьItem Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Технологія інкубації яєць у СВК «Полтава-інкубатор» та дослідити вплив довготривалого зберігання яєць курей на їх інкубаційні показники.Item Технологія виробництва та комплексна оцінка йогуртів(2023) Колісник В.І.технології виробництва йогуртів, визначення та оцінка якості йогуртів, їх фізико-хімічних і органолептичних показниківItem Особливості технології інкубації яєць гусей(2024) Халява А. Р.