204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2022-2023
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2022-2023 by Title
Now showing 1 - 20 of 35
Results Per Page
Sort Options
Item Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської області»(2023) Дяченко В.О.аналізтехнології виробництва молока в умовах ТОВ «Білагро» Миргородського району Полтавської областіItem Аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської області(2023) Гученко Є.Юаналіз технології виробництва свинини і визначення зоотехнічної та економічної ефективності відгодівлі молодняка свиней до різних вагових кондицій у ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавського району Полтавської областіItem Аналіз технології виробництва інкубаційних яєць бройлерного кросу в умовах фермерського господарства(2023) Овчаренко Максим АнатолійовичItem Аналіз технології вирощування бройлерів у ПРАТ «Орель - лідер» Дніпропетровської області(2023) Бандурко Денис ГеннадійовичАналіз технології вирощування бройлерів у ПРАТ «Орель - лідер» Дніпропетровської областіItem Аналіз технології утримання гусей батьківського стада в СТОВ «Нікомарівське» Одеської області(2022) Гребінник Д.А.технологія вирощування гусей італійської білої породи в умовах СТОВ «Нікомарівське» Одеської областіItem Аналіз технології інкубації яєць в СВК «Полтава-інкубатор(2022) Богомол Є.О.Технологія інкубації яєць у СВК «Полтава-інкубатор» та дослідити вплив довготривалого зберігання яєць курей на їх інкубаційні показники.Item Вплив технології годівлі та генотипу за геном рецептору меланокортину-4 на продуктивність свиней(2023) Гриценко Н.В.Визначення зв'язку між рівнем годівлі свиней, поліморфізмом ДНК-маркера МС4R і ознаками відтворювальної здатності свиноматокItem «Оптимізація технології вирощування і оцінки племінних свиней великої білої породи»(2023) Овсяніков Сергій СергійовичItem Оптимізація технології відгодівлі гібридного молодняку свиней(2023) Ткаченко Владислав ВолодимировичОптимізація технології відгодівлі гібридного молодняку свинейItem Особливості технології інкубації яєць гусей(2024) Халява А. Р.Item Особливості формування відтворювальної здатності свиней різних порід(2022) Кочерга Артем Юрійовичрозроблення нових методів із покращення ефективності штучного осіменіння свиней, залишається актуальним напрямом у свинарстві. Це потребує удосконалення технологічного процесу є оцінка повноцінності еякулятів та їх здатність до подальшого розрідження, зберігання та використання в системі штучного осіменіння свиней, що забезпечить ефективне використання кнурів-плідників та підвищення їх відтворювальної здатності. Це в подальшому забезпечить реалізацію продуктивного потенціалу у нащадківItem Розробка технології виробництва свинини в фермерських господарствах на 100 основних свиноматок(2023) Рагімова Ірина АнатоліївнаItem Технологія варених ковбас в умовах ТОВ «Докучаєвські черноземи»(2023) Бабич О.С.Аналіз головних технологічних процесів виготовлення варених ковбас в умовах Карлівського м’ясокомбінатуItem Технологія виробництва кисломолочних напоїв(2023) Святелик А.М.Технологія виробництва кисломолочних продуктів, визначення та оцінка якості кефіру, його фізико-хімічних і органолептичних показників, аналіз складу бактеріальних заквасок для виготовлення кисломолочних продуктів.Item «Технологія виробництва комбікормів в умовах ТОВ «Комбікорм-Полтава»»(2023) Лещенко Аліна Олексіївнааналіз технології виробництва комбікормів для свиней в умовах ТОВ «Комбікорм-Полтава» с. Ваці Полтавського району Полтавської областіItem Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Агрофірма «Соняшник»(2023) Залоїло Ольга Валеріївнааналіз технології виробництва молока в ТОВ «Агрофірма «Соняшник»Item Технологія виробництва молока в умовах ПВП «Зарічне» Кіровоградської області(2023) Кормільченко Олена Володимирівнааналіз діючої технології виробництва молока в умовах ПВП «Зарічне» Кіровоградської областіItem Технологія виробництва продукції свинарства в умовах «Agriculture V / karsten B Nielsen», Данія(2023) Зінич Євгеній Миколайовичаналіз технології виробництва свинини в умовах «Agriculture V / karsten B Nielsen», Данія»Item Технологія виробництва та комплексна оцінка йогуртів(2023) Колісник В.І.технології виробництва йогуртів, визначення та оцінка якості йогуртів, їх фізико-хімічних і органолептичних показниківItem Технологія виробництва та комплексна оцінка твердих сирів(2023) Махно Тетяна ВасилівнаТехнологія виробництва та комплексна оцінка твердих сирів