204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» - Бакалаври 2023-2024 by Issue Date
Now showing 1 - 20 of 35
Results Per Page
Sort Options
Item Технологія виробництва молока в умовах ТОВ «Баришівська зернова компанія», с. Овсюги Лубенського району Полтавської області(2024) Олексій Едуардович ДУВАНОВаналіз технології виробництва молока в ТОВ «Баришівська зернова компанія»Item Аналіз технології виробництва молока в умовах ДП ДГ «Степне» Полтавського району(2024) Москаленко Я.В.Аналіз технології виробництва молока в умовах ДП ДГ «Степне» Полтавського районуItem Технологія виробництва продукції свинарства в умовах малого фермерського господарства(2024) Сахно Б. В.вивчено технологію утримання свиней та її економічну ефективність у в ТОВ «Агро-Ера»Item Технологія використання кнурів – плідників в умовах ДП «ДГ ім. Декабристів» Інституту продовольчих ресурсів НААН(2024) Гарус Артем МиколайовичItem Технологія і оцінка якості кисломолочного сиру(2024) Вікторія Віталіївна ПРОКОПЧУКАналіз технології кисломолочного сиру в умовах Експертного центру «Milk Local Product»Item Удосконалення технології штучного осіменіння свиноматок в умовах ДП «ДГ ім. 9 січня»(2024) Жукова Світлана ВячеславівнаItem Технологія виробництва продукції перепелівництва у ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи»(2024) Омельченко Микита Олеговичаналіз технології вирощування перепелів, оцінка рівня збереженості та яєчної продуктивності перепілок-несучок промислового стада в умовах неспеціалізованого птахопідприємстваItem Аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс» Кременчуцького району Полтавської області(2024) Мамонтов Р.О.аналіз технології виробництва свинини і визначення зоотехнічної та економічної ефективності відгодівлі молодняка свиней до різних вагових кондицій у ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс» Кременчуцького району Полтавської області.Item Удосконалення технології розведення корів червоно-рябої молочної породи(2024) Мацак Ю.А.Аналіз молочної продуктивності та відтворної здатності корів племінного стада та пошуку шляхів підвищення їх продуктивності за використання селекційних і технологічних методівItem Аналіз технології виробництва свинини в умовах ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавської області(2024) Богодиста Д.М.аналіз технології виробництва свинини і визначення зоотехнічної та економічної ефективності відгодівлі молодняка свиней до різних вагових кондицій у ТОВ АПК «Докучаєвські чорноземи» Полтавської області.Item Аналіз технології утримання кнурів – плідників в умовах ДП «ДГ Степне» Інституту свинарства і АПВ НААН(2024) Софія БУНІНАбуло проведення аналізу умов утримання кнурів - плідників в умовах ДП "ДГ Степне" Інституту свинарства і агропромислового виробництва Національної академії аграрних наук України Полтавського району Полтавської області.Item Організація годівлі свиноматок залежно від фізіологічного стану(2024) Семенюк К. С.Аналіз організації годівлі свиноматок залежно від фізіологічного стануItem Технологія вирощування батьківського стада курей кросу Кобб 500 в умовах СТОВ «Старинська птахофабрика(2024) Поспєлов Богдан Юрійовичтехнологія утримання, годівлі та виробництва інкубаційних яєць батьківського стада курей кросу Кобб 500Item Удосконалення технології виробництва свинини на гібридній основі у ДП "ДГ "Степне" ІС і АПВ НААН"(2024) Рибас В.Т.Підвищення ефективності системи гібридизації в галузі свинарства, прийнятої в господарстві, шляхом відбору кращих батьківських форм та пошуку більш ефективних варіантів їх поєднанняItem Технологія виробництва розсільного сиру(2024) Мороз Олександр Павловичаналіз технології виробництва розсільних сирів на прикладі сиру моцареллаItem Організація вирощування ремонтних телиць в умовах ФГ «Мир»(2024) Гладкий О.М.Аналіз технології вирощування ремонтних телицьItem Технологія виробництва кисломолочного сиру(2024) КУРБАЛА Дар’я АнатоліївнаАналіз технології виробництва кисломолочного сиру в умовах конкретного молокопереробного підприємстваItem Технологія вирощування курчат бройлерів(2024) КОМИШНИЙ Максим Володимировичаналіз технології вирощування курчат-бройлерів в умовах Філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» ПрАТ «Миронівський хлібопродукт», м. Ладижин Гайсинського району Вінницької областіItem Підвищення ефективності ведення свинарства в ТОВ "Максі 2010(2024) Чизмар Ольга ЮріївнаПідвищення ефективності ведення свинарства в ТОВ "Максі 2010Item Особливості годівлі корів залежно від фізіологічного стану(2024) Фисун М. О.Аналіз організації годівлі корів залежно від фізіологічного стану