181 «Харчові технології» - Бакалаври 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 181 «Харчові технології» - Бакалаври 2023-2024 by Title
Now showing 1 - 8 of 8
Results Per Page
Sort Options
Item Проект будівництва ковбасного цеху потужністю 10,2 т/зм ковбасних виробів та копченостей(2024) Харченко Вікторія ОлександрівнаКваліфікаційна робота за освітньо – професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне обгрунтування будівництва ковбасного цеху в якому передбачено виробництво ковбасних виробів різних асортиментних груп та копченостей. Підбір і розрахунок асортименту готової продукції, сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання. Бакалаврська робота складається з 2- х частин: пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна частина складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел що містить 35 найменувань. Робота містить 32 таблиці. Об’єктом дослідження є цех з виробництва ковбасних виробів потужністю 10,2 т/ зм. ковбасних виробів. У записці на основі аналізу технічних рішень підібрано асортимент продукції, розраховано сировину та допоміжні матеріали. Здійснено аналіз та обґрунтування вибору технологічних схем та обладнання. У розділі з проектно-будівельні рішення наведено опис генерального плану перелік приміщень та їх площі. У розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описано організацію системи управління виробництвом та якістю продукції, перераховані основні заходи по підвищенню якості продукції.Item Проект будівництва ковбасного цеху потужністю 7,8 т/зм ковбасних виробів(2024) Химич Яна ЮріївнаКваліфікаційна робота за освітньо – професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне обгрунтування будівництва ковбасного цеху в якому передбачено виробництво ковбасних виробів різних асортиментних груп та копченостей. Підбір і розрахунок асортименту готової продукції, сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання. Бакалаврська робота складається з 2- х частин: пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна частина складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел що містить 33 найменувань. Робота містить 32 таблиці. Об’єктом дослідження є цех з виробництва ковбасних виробів потужністю 7,8 т/ зм. ковбасних виробів. У записці на основі аналізу технічних рішень підібрано асортимент продукції, розраховано сировину та допоміжні матеріали. Здійснено аналіз та обґрунтування вибору технологічних схем та обладнання. У розділі з проектно-будівельні рішення наведено опис генерального плану перелік приміщень та їх площі. У розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описано організацію системи управління виробництвом та якістю продукції, перераховані основні заходи по підвищенню якості продукції.Item Проект будівництва консервного цеху потужністю 46 туб/зм з виробництва м’ясних тушкованих консервів(2024-05) Чарченко, ТетянаПроект будівництва консервного цеху потужністю 46 туб/зм з виробництва м’ясних тушкованих консервів. Кваліфікаційна робота за освітньо–професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва консервного цеху потужністю 46 туб/зм з виробництва м’ясних тушкованих консервів. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 82 сторінках, яка містить 37 літературних джерел і 1 додаток та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтована необхідність будівництва консервного підприємства, асортимент продукції;здійснено аналіз та обґрунтування технологічних схем виробництва. Наведено розрахунки витрат сировини та допоміжних матеріалів, вимоги чинних нормативних документів до якісних показників м’ясних консервів, здійснення ветеринарного та технохімічного контролю консервівна всіх етапах виробництва, розрахунок потреб консервного цеху у енергетичних ресурсах. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить опис генерального плану перелік основних споруд та їх розташування у забудові; зонування ділянки, опис особливостей окремих зон та озеленення ділянки. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описанаописано організацію системи управління якістю продукції та заходи по підвищенню якості продукції. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1–1, 2–2 (арк.3), апаратурно–технологічна схема виробництва тушкованих консервів (арк.4).Item Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 3,0 т/зміну.(2024-05) Городницький Ігор; Хмельницька ЄвгеніяАНОТАЦІЯ Городницький Ігор Олександрович Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 3,0 т/зміну. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 3,0 тонни за зміну. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 60 сторінок та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтована необхідність будівництва м’ясопереробного підприємства, асортимент продукції; місце будівництва, шляхи постачання сировини та матеріалів, реалізації продукції; наведено розрахунок потреби населення регіону у ковбасах і напівфабрикатах; обґрунтовано вибір технологічних схем їх виробництва. Наведено розрахунки витрат сировини, матеріалів, технологічного обладнання та його підбір, чисельності працюючих, виробничих та складських площ, енерговитрат на виробництво. Описані організація технохімічного контролю, контролю якості сировини та готової продукції, технологічні процеси виробництва, утилізація відходів. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить обґрунтування генерального плану підприємства та планування м’ясопереробного підприємства. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описана організація роботи з розробки системи НАССР в запроектованому цеху. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1-1, 2-2 (арк.3), апаратурно-технологічна схема виробництва варених ковбас (арк.4).Item Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 6,0 т/зміну ковбасних виробів і продуктів із свинини(2024-05) Роман ЮГАНСОН; Алла КАЙНАШАНОТАЦІЯ Югансон Роман Олександрович Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 6,0 т/зміну ковбасних виробів і продуктів із свинини Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 6,0 т/зміну ковбасних виробів і продуктів із свинини. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки, що представлена на 84 сторінках та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтовано необхідність будівництва м’ясопереробного підприємства з виробництва ковбасних виробів і продуктів із свинини, добову потужність, асортимент підібраної продукції; наведено розрахунок потреби населення даного регіону у ковбасах і продуктах із свинини. Обґрунтовано вибір технологічних схем виробництва ковбас і продуктів із свинини. Представлено розрахунки витрат сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання, чисельності працюючих, виробничих площ, енерговитрат на виробництво. Описано організацію технохімічного контролю, контролю якості готової продукції, технологічні процеси виробництва, утилізацію відходів. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить обґрунтування генерального плану м’ясопереробного підприємства. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описана організація роботи з розробки системи НАССР. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1 - 1, 2 – 2 (арк.3), апаратурно- технологічна схема виробництва варених ковбас (арк.4).Item Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 7,0 т/зміну ковбасних виробів.(2024-05) Вікторія СУДНИК; Володимир ТЕНДІТНИКАНОТАЦІЯ Судник Вікторія Володимирівна Проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 7,0 т/зміну ковбасних виробів. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва м’ясопереробного підприємства потужністю 7,0 т/зміну ковбасних виробів. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки, що представлена на 75 сторінках та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтована необхідність будівництва м’ясопереробного підприємства з виробництва ковбасних виробів, добова потужність, асортимент підібраної продукції; місце будівництва, шляхи постачання сировини, реалізації продукції; наведено розрахунок потреби населення даного регіону у ковбасах. Обґрунтовано вибір технологічних схем виробництва ковбас. Представлено розрахунки витрат сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання, чисельності працюючих, виробничих площ, енерговитрат на виробництво. Описано організацію технохімічного контролю, контролю якості готової продукції, технологічні процеси виробництва, утилізацію відходів. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить обґрунтування генерального плану м’ясопереробного підприємства. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описана організація роботи з розробки системи НАССР. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1 - 1, 2 – 2 (арк.3), апаратурно-технологічна схема виробництва варено-копчених ковбас (арк.4).Item Проект будівництва цеху з виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну при молочному заводі потужністю 100т за зміну.(2024) Стешенко Каріна Сергіївна.Проект будівництва цеху з виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну при молочному заводі потужністю 100т за зміну. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 67 с., яка містить 16 таблиць, 10 рисунків та 52 джерел у списку літератури. Мета роботи: розробити проект будівництва цеху виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну. Об'єкт вивчення: технологічний процес виробництва кисломолочних напоїв різних видів. Предмет вивчення: технологія кисломолочних продуктів (кефір, йогурт, ряжанка) високої якості і відповідні розрахунки. Методи дослідження: синтез та аналіз, органолептичні, фізико-хімічні, математичні. Проектом передбачено розробка технологічного процесу кефіру нежирного, кефіру з масовою часткою жиру 2,5% і 3,2%, йогурту з масовою часткою жиру м.ч.ж. 1,5%, ряжанки з м.ч.ж. – 4,04%. Крім того, передбачено також виробництво сметани з масовою часткою жиру 15,0% і кисломолочного сиру. Розділ перший «Технологічна частина». Другий розділ «Проектно-будівельні рішення». Третій розділ включає управління якістю харчових продуктів з основами НАССР. Графічна частина передбачає відповідні рисунки і схеми: 1. Генеральний план заводу; 2. План цеху виробництва кисломолочних продуктів; 3. Повздовжнього і поперечного перерізу цеху; 4. Схему технологічну схему кисломолочних продуктів.Item Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів потужністю 72 тоб/зм.(2024-05) Олександр СТРИЖАК; Алла КАЙНАШАНОТАЦІЯ Стрижак Олександр Олександрович Проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів потужністю 72 тоб/зм. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва цеху з виробництва фруктових консервів потужністю 72 тоб/зм. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки, що представлена на 58 сторінках та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтована необхідність будівництва цеху з виробництва фруктових консервів, добова потужність, асортимент підібраної продукції; місце будівництва, шляхи постачання сировини, реалізації продукції; наведено розрахунок потреби населення даного регіону у фруктових консервах. Обґрунтовано вибір технологічних схем виробництва фруктових консервів. Представлено розрахунки витрат сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання, чисельності працюючих, виробничих площ, енерговитрат на виробництво. Описано організацію технохімічного контролю, контролю якості готової продукції, технологічні процеси виробництва, утилізацію відходів. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить обґрунтування генерального плану цеху з виробництва фруктових консервів. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описана організація роботи з розробки системи НАССР в цеху фруктових консервів. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1 - 1, 2 – 2 (арк.3), апаратурно-технологічна схема виробництва компотів із насінневих плодів (арк.4).