181 «Харчові технології» - Бакалаври 2023-2024
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
Item Проект будівництва цеху з виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну при молочному заводі потужністю 100т за зміну.(2024) Стешенко Каріна Сергіївна.Проект будівництва цеху з виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну при молочному заводі потужністю 100т за зміну. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 67 с., яка містить 16 таблиць, 10 рисунків та 52 джерел у списку літератури. Мета роботи: розробити проект будівництва цеху виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну. Об'єкт вивчення: технологічний процес виробництва кисломолочних напоїв різних видів. Предмет вивчення: технологія кисломолочних продуктів (кефір, йогурт, ряжанка) високої якості і відповідні розрахунки. Методи дослідження: синтез та аналіз, органолептичні, фізико-хімічні, математичні. Проектом передбачено розробка технологічного процесу кефіру нежирного, кефіру з масовою часткою жиру 2,5% і 3,2%, йогурту з масовою часткою жиру м.ч.ж. 1,5%, ряжанки з м.ч.ж. – 4,04%. Крім того, передбачено також виробництво сметани з масовою часткою жиру 15,0% і кисломолочного сиру. Розділ перший «Технологічна частина». Другий розділ «Проектно-будівельні рішення». Третій розділ включає управління якістю харчових продуктів з основами НАССР. Графічна частина передбачає відповідні рисунки і схеми: 1. Генеральний план заводу; 2. План цеху виробництва кисломолочних продуктів; 3. Повздовжнього і поперечного перерізу цеху; 4. Схему технологічну схему кисломолочних продуктів.Item Проект будівництва ковбасного цеху потужністю 7,8 т/зм ковбасних виробів(2024) Химич Яна ЮріївнаКваліфікаційна робота за освітньо – професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне обгрунтування будівництва ковбасного цеху в якому передбачено виробництво ковбасних виробів різних асортиментних груп та копченостей. Підбір і розрахунок асортименту готової продукції, сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання. Бакалаврська робота складається з 2- х частин: пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна частина складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел що містить 33 найменувань. Робота містить 32 таблиці. Об’єктом дослідження є цех з виробництва ковбасних виробів потужністю 7,8 т/ зм. ковбасних виробів. У записці на основі аналізу технічних рішень підібрано асортимент продукції, розраховано сировину та допоміжні матеріали. Здійснено аналіз та обґрунтування вибору технологічних схем та обладнання. У розділі з проектно-будівельні рішення наведено опис генерального плану перелік приміщень та їх площі. У розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описано організацію системи управління виробництвом та якістю продукції, перераховані основні заходи по підвищенню якості продукції.Item Проект будівництва ковбасного цеху потужністю 10,2 т/зм ковбасних виробів та копченостей(2024) Харченко Вікторія ОлександрівнаКваліфікаційна робота за освітньо – професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне обгрунтування будівництва ковбасного цеху в якому передбачено виробництво ковбасних виробів різних асортиментних груп та копченостей. Підбір і розрахунок асортименту готової продукції, сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання. Бакалаврська робота складається з 2- х частин: пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна частина складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел що містить 35 найменувань. Робота містить 32 таблиці. Об’єктом дослідження є цех з виробництва ковбасних виробів потужністю 10,2 т/ зм. ковбасних виробів. У записці на основі аналізу технічних рішень підібрано асортимент продукції, розраховано сировину та допоміжні матеріали. Здійснено аналіз та обґрунтування вибору технологічних схем та обладнання. У розділі з проектно-будівельні рішення наведено опис генерального плану перелік приміщень та їх площі. У розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описано організацію системи управління виробництвом та якістю продукції, перераховані основні заходи по підвищенню якості продукції.