181 «Харчові технології» - Бакалаври 2023-2024

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 4 of 4
  • Item
    Проект будівництва консервного цеху потужністю 46 туб/зм з виробництва м’ясних тушкованих консервів
    (2024-05) Чарченко, Тетяна
    Проект будівництва консервного цеху потужністю 46 туб/зм з виробництва м’ясних тушкованих консервів. Кваліфікаційна робота за освітньо–професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є проект будівництва консервного цеху потужністю 46 туб/зм з виробництва м’ясних тушкованих консервів. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 82 сторінках, яка містить 37 літературних джерел і 1 додаток та 4 аркушів графічної частини. В розділі «Технологічна частина» обґрунтована необхідність будівництва консервного підприємства, асортимент продукції;здійснено аналіз та обґрунтування технологічних схем виробництва. Наведено розрахунки витрат сировини та допоміжних матеріалів, вимоги чинних нормативних документів до якісних показників м’ясних консервів, здійснення ветеринарного та технохімічного контролю консервівна всіх етапах виробництва, розрахунок потреб консервного цеху у енергетичних ресурсах. Розділ «Проектно-будівельні рішення» містить опис генерального плану перелік основних споруд та їх розташування у забудові; зонування ділянки, опис особливостей окремих зон та озеленення ділянки. В розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описанаописано організацію системи управління якістю продукції та заходи по підвищенню якості продукції. На графічних листах представлені: генплан (арк.1); план цеху на позначці 0,000 (арк.2); поздовжні та поперечні розрізи 1–1, 2–2 (арк.3), апаратурно–технологічна схема виробництва тушкованих консервів (арк.4).
  • Item
    Проект будівництва цеху з виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну при молочному заводі потужністю 100т за зміну.
    (2024) Стешенко Каріна Сергіївна.
    Проект будівництва цеху з виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну при молочному заводі потужністю 100т за зміну. Кваліфікаційна робота за освітньо-професійного програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки на 67 с., яка містить 16 таблиць, 10 рисунків та 52 джерел у списку літератури. Мета роботи: розробити проект будівництва цеху виробництва кисломолочних напоїв потужністю 60 т молока за зміну. Об'єкт вивчення: технологічний процес виробництва кисломолочних напоїв різних видів. Предмет вивчення: технологія кисломолочних продуктів (кефір, йогурт, ряжанка) високої якості і відповідні розрахунки. Методи дослідження: синтез та аналіз, органолептичні, фізико-хімічні, математичні. Проектом передбачено розробка технологічного процесу кефіру нежирного, кефіру з масовою часткою жиру 2,5% і 3,2%, йогурту з масовою часткою жиру м.ч.ж. 1,5%, ряжанки з м.ч.ж. – 4,04%. Крім того, передбачено також виробництво сметани з масовою часткою жиру 15,0% і кисломолочного сиру. Розділ перший «Технологічна частина». Другий розділ «Проектно-будівельні рішення». Третій розділ включає управління якістю харчових продуктів з основами НАССР. Графічна частина передбачає відповідні рисунки і схеми: 1. Генеральний план заводу; 2. План цеху виробництва кисломолочних продуктів; 3. Повздовжнього і поперечного перерізу цеху; 4. Схему технологічну схему кисломолочних продуктів.
  • Item
    Проект будівництва ковбасного цеху потужністю 7,8 т/зм ковбасних виробів
    (2024) Химич Яна Юріївна
    Кваліфікаційна робота за освітньо – професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне обгрунтування будівництва ковбасного цеху в якому передбачено виробництво ковбасних виробів різних асортиментних груп та копченостей. Підбір і розрахунок асортименту готової продукції, сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання. Бакалаврська робота складається з 2- х частин: пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна частина складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел що містить 33 найменувань. Робота містить 32 таблиці. Об’єктом дослідження є цех з виробництва ковбасних виробів потужністю 7,8 т/ зм. ковбасних виробів. У записці на основі аналізу технічних рішень підібрано асортимент продукції, розраховано сировину та допоміжні матеріали. Здійснено аналіз та обґрунтування вибору технологічних схем та обладнання. У розділі з проектно-будівельні рішення наведено опис генерального плану перелік приміщень та їх площі. У розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описано організацію системи управління виробництвом та якістю продукції, перераховані основні заходи по підвищенню якості продукції.
  • Item
    Проект будівництва ковбасного цеху потужністю 10,2 т/зм ковбасних виробів та копченостей
    (2024) Харченко Вікторія Олександрівна
    Кваліфікаційна робота за освітньо – професійною програмою Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології. Полтавський державний аграрний університет, м. Полтава, 2024 рік. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне обгрунтування будівництва ковбасного цеху в якому передбачено виробництво ковбасних виробів різних асортиментних груп та копченостей. Підбір і розрахунок асортименту готової продукції, сировини, допоміжних матеріалів, технологічного обладнання. Бакалаврська робота складається з 2- х частин: пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна частина складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел що містить 35 найменувань. Робота містить 32 таблиці. Об’єктом дослідження є цех з виробництва ковбасних виробів потужністю 10,2 т/ зм. ковбасних виробів. У записці на основі аналізу технічних рішень підібрано асортимент продукції, розраховано сировину та допоміжні матеріали. Здійснено аналіз та обґрунтування вибору технологічних схем та обладнання. У розділі з проектно-будівельні рішення наведено опис генерального плану перелік приміщень та їх площі. У розділі «Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР» описано організацію системи управління виробництвом та якістю продукції, перераховані основні заходи по підвищенню якості продукції.